Beeld © ANP

HBO Max deelt eerste beelden van Harry Potter-reünie

09 december 2021 03:13

Fans van Harry Potter hebben alvast een voorproefje gekregen van de reünie. Op een foto die HBO Max heeft gedeeld is te zien dat Daniel Radcliffe (32), Emma Watson (31) en Rupert Grint (33) in de woonkamer van huize Gryffindor zitten.

Op het kiekje zitten de acteurs en actrice rond een tafel waarop een paar tovenarijboeken en koppen koffie staan. De drie komen samen voor de special ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van de filmreeks. Het eerste deel, Harry Potter and the Philosopher's Stone, kwam eind 2001 uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Potter-reünie vindt plaats zonder auteur J.K. Rowling

Daniel, Emma en Rupert begonnen in september van het jaar daarvoor aan de opnames van de film. Ze waren toen 11, 10 en 12 jaar oud. In de special Return to Hogwarts, die op 1 januari wordt uitgezonden in landen die HBO Max hebben, blikken ze terug op die eerste periode en de tien jaar aan Harry Potter-films die erop volgden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Watson over Harry Potter-periode: 'Het was mijn thuis en familie'

Volgens The Wrap duiken ook Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Hargrid), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco Malfoy), James en Oliver Phelps (Fred en George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom) en Evanna Lynch (Luna Lovegood) op in de special.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Potter-fans opgelet: eerst film binnenkort weer in de bios

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!