Hoofdrolspelers Harry Potter vonden reünie erg emotioneel

21 december 2021 18:50

Fans van de Harry Potter-films moeten zich voorbereiden op veel emoties in de aankomende reünie-special. Volgens Rupert Grint (Ron Weasley) waren de opnames van de speciale aflevering, die op 1 januari verschijnt op HBO Max, voor hem en de andere hoofdrolspelers een "emotionele" aangelegenheid.

In de reünie, twintig jaar na de release van de eerste film Harry Potter and the Philosopher's Stone, blikken sterren terug op hun tijd op de filmsets. Voor Rupert Grint, Daniel Radcliffe (Harry Potter) en Emma Watson (Hermione Granger) was het bijzonder. "Deze films waren onze jeugd. We zijn op die sets opgegroeid dus het is heel erg belangrijk voor ons", zegt de 33-jarige Grint tegen Entertainment Tonight.

"Het is tien jaar geleden dat de laatste film uitkwam en we hebben elkaar tussendoor af en toe gezien, maar niet heel veel. Dus het was geweldig om ze te zien en erover te praten", vertelt Grint. "Ik praat er niet vaak over en denk er niet veel aan, dus het was leuk om herinneringen op te halen."

Nederlandse kijkers zullen nog even moeten wachten op de special. Voor zover bekend is die pas in de loop van 2022 te zien, wanneer HBO Max hier wordt geïntroduceerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!