Alec Baldwin dankbaar voor steun na schietincident

24 december 2021 19:36

Alec Baldwin (63) heeft via een door hem zelf opgenomen video bedankt voor alle steunbetuigingen die hij mocht ontvangen na het schietincident op de set van de film Rust. Eind oktober vuurde de acteur daar onbedoeld een echte kogel af waardoor een cameravrouw om het leven kwam.

"Ik wil graag even de tijd nemen om alle mensen te bedanken die mij vriendelijke woorden, de beste wensen, hoop, kracht, gebeden en aanmoediging hebben gestuurd", zegt Baldwin. "Ik kreeg honderden e-mails van vrienden, familie, collega's en mensen van wie ik al een tijd niks meer gehoord had om mij kracht en goede wensen te sturen. Ik ben hen echt dankbaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Alec Baldwin bedankt vrouw Hilaria: 'Jij geeft mij reden om te leven'

De acteur laat weten dat hij de gebeurtenissen het liefst achter zich zou laten, maar ook dat dit simpelweg niet kan. "Iedereen die hierbij betrokken is, weet dat we het nooit achter ons kunnen laten omdat er iemand zo tragisch om het leven is gekomen. Dat zal ik nooit vergeten. Er gaat geen dag voorbij dat ik daar niet aan denk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Alec Baldwin geeft eerste tv-interview na fataal incident'

Het onderzoek naar het schietincident is nog altijd in volle gang. Vorige week maakte de politie in New Mexico, de staat waar Rust werd opgenomen, bekend de telefoon van Baldwin in beslag te willen nemen. Daarmee willen ze onderzoek doen naar de mailwisseling tussen Alec en Hannah Gutierrez-Reed, de verantwoordelijke voor de wapens op de set.

Onze eigen Michiel Vos geeft een update over de mogelijke juridische gevolgen van dit schietincident. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!