Betty White nam vlak voor dood videoboodschap op voor fans

04 januari 2022 05:28

Tien dagen voor haar overlijden heeft Betty White (99) nog een video gemaakt om haar fans te bedanken. Dat vertelt een van de producenten van special 'Betty White: A Celebration' maandag aan 'Entertainment Tonight'.

De docu werd eigenlijk gemaakt voor de honderdste verjaardag van de Golden Girls-ster op 17 januari. Het was de bedoeling dat fans in bijna 900 bioscopen door heel Amerika de verjaardag van de actrice zouden vieren met de film, die een kijkje geeft in het leven van de Hollywood-veterane. Na haar dood op oudjaarsdag besloten de makers het event door te laten gaan, zij het in aangepaste vorm. In plaats van Betty White: 100 Years Young — A Birthday Celebration, is de documentaire nu te zien onder de titel Betty White: A Celebration.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Golden Girls-actrice Betty White (99) overleden

Volgens producent Steve Boettcher nam Betty een korte video op die tijdens het evenement zou worden afgespeeld. "Ze zag er geweldig uit, ze vond het heerlijk om 'glammed up' te worden, zoals ze dat noemde: haar haar en make-up waren gedaan en ze was prachtig. Ze had een grote glimlach en wilde haar fans vanuit de grond van haar hart bedanken voor hun steun al die jaren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Betty White stelt bezorgde fans gerust: 'Het gaat goed'

Betty is op oudjaarsdag een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt haar manager Jeff Witjas maandag aan People. Op social media werd haar dood hier en daar in verband gebracht met een boosterprik.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Betty White krijgt Lifetime Achievement Award

Er werd zelfs een uitspraak van Betty verspreid die zij op 28 december zou hebben gedaan over die prik, die ze die dag zou hebben gekregen. "Dat heeft ze nooit gezegd", aldus Witjas. "Ze heeft de booster niet drie dagen voor haar dood gekregen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Golden Girl' Betty White gewoon aan het werk op 95ste verjaardag

De manager van de Hollywood-veterane, die op 17 januari 100 jaar zou zijn geworden, hoopt dat er niet verder wordt gespeculeerd over haar overlijden. "Haar dood zou niet gepolitiseerd moeten worden, dat is niet hoe zij haar leven leidde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wodka houdt 'Golden Girl' Betty White vitaal

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!