Art Rooijakkers voorlopig weg bij radio door nieuwe poliep

14 januari 2022 12:43

Radio maken zit er voor Art Rooijakkers (45) voorlopig even niet meer in. De presentator maakte vrijdag op Instagram bekend dat hij opnieuw een poliep heeft en de komende maanden rustig aan moet doen met zijn stem.

''Eigenlijk had ik hier een potje willen vloeken''

'Zo. De laatste @bnrnieuwsradio #bigfive van de week zit erop. Of nou ja. Niet alleen van deze week', begint Rooijakkers zijn bericht, waarna hij uitlegt waarom hij voorlopig even niet meer te horen zal zijn. 'Eigenlijk had ik hier een potje willen vloeken.. want verd€&4mme, mijn stemproblemen zijn nog niet voorbij; ik heb weer een poliep.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers heeft corona, met tweeling in isolatie

In september vorig jaar kampte Rooijakkers ook al met een poliep. Hij werd daarvoor destijds behandeld door de arts die eerder ook de stembanden van zanger Jan Smit had geopereerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers na operatie weer aan het werk: 'Wat een genot!'

De presentator kan nu naar eigen zeggen 'gelukkig wel tv blijven maken, maar radio en theater kan de komende tijd niet'. Gelukkig kan hij zijn kwetsuur nog met een knipoog relativeren. 'Da’s flink balen! Maar wie weet kom ik wel beter terug en komt die droom om operazanger te worden alsnog uit…'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers en vriendin na twintig jaar uit elkaar

De presentator gaat voor zijn programma Rooijakkers Over De Vloer langs bij bekende Nederlanders. Het programma is iedere woensdag wekelijks te zien om 21:30 uur te zien bij RTL 4. 

Donnie stelt Art Rooijakkers een pijnlijke vraag

02:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!