BOOS-aflevering over The Voice al meer dan 7 miljoen keer bekeken

21 januari 2022 07:37

De aflevering van 'BOOS' over 'The voice of Holland' is op YouTube na iets meer dan een halve dag al ruim 7 miljoen keer bekeken. De aflevering, die donderdagmiddag online werd gezet, is daarmee verreweg de best bekeken aflevering van het programma ooit. Donderdag stond de teller na twee uur al op ruim 5 miljoen, volgens omroep BNNVARA.

De uitzending over The Voice of Holland duurt ongeveer 1,5 uur. Verscheidene vrouwen doen hun verhaal over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het RTL-programma. Daarin gaat het onder anderen over bandleider Jeroen Rietbergen en de coaches Marco Borsato en Ali B. In het programma reageerde ook John de Mol voor het eerst op de beschuldigingen.

Het aantal kijkers is veel hoger dan het programma van Tim Hofman gewoonlijk trekt. Doorgaans kijken er zo'n half miljoen mensen naar afleveringen van het onlineprogramma. Tot de aflevering van donderdag was een filmpje uit augustus 2017 het best bekeken. Daarin is te zien hoe presentator Tim Hofman zijn kaak breekt tijdens een gefilmde confrontatie met een vastgoedhandelaar uit Nijmegen. Die aflevering is in de afgelopen jaren bijna 2,5 miljoen keer bekeken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!