Adele videobelt fans in tranen na afblazen Vegas-shows

23 januari 2022 09:27

Een geëmotioneerde Adele (33) heeft gevideobeld met fans die kaartjes hadden voor haar afgelaste shows in Las Vegas. De Britse zangeres blies vrijdag op het laatste moment haar concertreeks af die op dezelfde dag zou beginnen, omdat de productie werd geplaagd door het coronavirus. Als goedmaker zocht Adele contact met de mensen die speciaal naar de Amerikaanse gokstad waren gereisd voor de eerste optredens.

''Ik ben heel erg van slag en ik schaam me enorm''

Meerdere fans deelden fragmenten van hun gesprekken met de zangeres op sociale media. Media als TMZ en de Daily Mail verzamelden enkele van deze posts. Zo is te zien dat Adele het tijdens belletjes niet droog hield en fans gratis spullen, drankjes in Las Vegas en een meet-and-greet aanbood.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Adele verdient zes ton per concert in Las Vegas'

Een fan uit Mexico vertelde de zangeres dat hij haar niets kwalijk neemt en met liefde terugkeert naar Las Vegas als de zangeres het concert inhaalt. "Ik ben dankbaar dat je zo netjes reageert. Dat waardeer ik enorm", reageerde Adele. Een andere groep fans probeerde de huilende zangeres gerust te stellen. "Het is oké", zeiden ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele niet meer op nummer 1, verdreven door kerstalbum Michael Bublé

Adele zou tot en met 16 april optreden in Las Vegas. De zogenoemde 'residency' kon niet doorgaan door vertragingen vanwege het coronavirus en besmette crewleden. "Ik ben er kapot van. Ik vind het vreselijk dat het zo lastminute is. We zijn al meer dan dertig uur wakker om een oplossing te bedenken maar we hebben geen tijd meer. Ik ben heel erg van slag en ik schaam me enorm", zei de zangeres vrijdag in een video. Het is nog niet bekend wanneer de concertreeks wordt ingehaald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager lijst make-upkwast die ze bij Adele gebruikte in

De Hollandse Nikkie de Jager, oftewel Nikkie Tutorials, mocht als echte geluksvogel Adele opmaken. Nikkie heeft inmiddels zo'n anderhalf miljard views op haar YouTube-kanaal en laat in een aflevering van The Power of Make Up zien hoe ze Adele omtovert met de kracht van make-up. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!