Dochter overleden Meat Loaf: 'Thuis was hij gewoon papa'

23 januari 2022 11:21

Amanda Aday (41), een van de twee dochters van Meat Loaf (74), vertelt dat de zanger thuis eigenlijk een heel gewoon leven leidde. "Daar was hij gewoon papa. Hij was Meat Loaf niet meer", zegt Amanda tegen 'People' over haar donderdag overleden vader.

''Als we geen goede cijfers haalden kregen we huisarrest en dat soort dingen"

Thuis had de zanger een actieve rol in het leven van zijn dochters. Zo regisseerde hij toneelstukken op hun school en coachte hij hun softbalteams. "Als we geen goede cijfers haalden kregen we huisarrest en dat soort dingen", somt Amanda op. "We hadden daar geen gek leven zoals we hadden als we meegingen op tour. Hij vond het heel belangrijk dat we thuis gewoon thuis waren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amerikaanse zanger Meat Loaf overleden op 74-jarige leeftijd

Waar de zanger van hits als Paradise by the Dashboard Light en I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That) aan is overleden, is nog niet bekendgemaakt. Volgens Amanda ging de gezondheid van haar 74-jarige vader erg snel achteruit. Daarom haastte ze zich samen met haar zus naar Nashville om afscheid van hem te nemen. "We zaten aan zijn ziekenhuisbed en hielden zijn hand vast", vertelt ze, eraan toevoegend dat ze "erg dankbaar" is dat ze bij hem was voordat hij overleed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meat Loaf haat zijn grootste hit

De plannen voor een herdenkingsdienst zijn nog niet rond. "Maar we hopen dat we die kunnen houden en we zijn van plan om heel veel uitnodigingen te versturen aan mensen van wie mijn vader hield en die hij respecteerde en die er hopelijk graag bij willen zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans bezorgd over gezondheid Meat Loaf

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!