Sarah Jessica Parker sluit Kim Cattrall in vervolg SATC-reboot uit

4 februari 2022 02:25

Mocht 'Sex and the City'-reboot 'And Just Like That...' een vervolg krijgen, dan zal Kim Cattrall (65) ook daarin niet te zien zijn. Producent en hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker (56) sluit in een interview met 'Variety' uit dat het nog goed komt tussen haar en haar oud-collega.

"Er zijn van haar kant te veel gevoelens publiekelijk geuit"

Kim en Sarah lagen naar verluidt al geregeld met elkaar overhoop toen zij de originele serie en de twee vervolgfilms van Sex and the City maakten. Kim bedankte dan ook voor een rol in de reboot. Op de vraag of ze open zou staan voor een terugkeer van Kims personage Samantha, antwoordt Sarah: "Ik denk het niet, want er zijn van haar kant te veel gevoelens publiekelijk geuit. Ik heb niet meegedaan aan die artikelen of ze gelezen, maar ik ben daar vaak door mensen op gewezen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

SATC-actrices steunen vermeende slachtoffers Chris Noth

Nadat Kim had geweigerd een derde Sex and the City-film te maken, heeft Sarah haar niet eens meer benaderd voor de reboot. "We zijn hier niet mee naar Kim gegaan. We hebben de film niet gemaakt omdat de studio niet aan haar wensen kon voldoen. We hebben geluisterd naar wat belangrijk was voor haar, en dat paste niet bij wat belangrijk was voor ons."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

SATC-reboot pas later in 2022 in Nederland te zien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!