Gordon dolblij met kans op Televizier-Ring voor Down The Road

2 maart 2022 19:22

Gordon is er erg blij mee dat zijn programma Down The Road het tot de longlist van de Gouden Televizier-Ring heeft geschopt. In een enthousiaste post op Instagram schrijft de entertainer dankbaar en vereerd te zijn.

"En dan krijg je het bericht dat we nog vol in de race zitten voor de Gouden Televizier-Ring. Slik, ik ben zo dankbaar dat kijkend Nederland dan wel de puurheid en oprechtheid heeft gezien van die kanjers! I rest my case!", schrijft Gordon. "En wat een mooie rij van collega-programmamakers, super vereerd dat we hier tussen mogen staan!"

Enkele jaren geleden greep Gordon met het RTL-programma Gordon gaat trouwen net naast een plek op de longlist en stak hij zijn teleurstelling daarover niet onder stoelen of banken. Hij noemde de Televizier-Ring toen onder meer een "oubollige publieksprijs".

De longlist met kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring werd woensdag uitgebreid met vijf nieuwe programma's. Naast Down The Road (SBS6) zijn dat Even Tot Hier (BNNVARA), Gort over de Grens (AVROTROS), Mocro Maffia (Videoland) en Sluipschutters (BNNVARA). In totaal maken 25 programma's kans op een plek op de longlist. De prijs voor populairste tv-programma wordt ieder jaar in oktober uitgereikt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!