Video-serie met Eagles-aanvoerder Kuipers en rapper Snelle

20 maart 2022 12:46

Singer-songrapper Snelle en Go Ahead Eagles-aanvoerder Bas Kuipers spelen de hoofdrol in een videoserie die de voetbalclub uit Deventer vanaf 23 maart gaat uitzenden op het eigen YouTubekanaal. Snelle, die eigenlijk Lars Bos heet, en Kuipers zullen elkaar in vier afleveringen uitdagen in verschillende 'challenges'.

"En daar hoort ook bij dat je elkaar weleens een beetje uitdaagt"

De muzikant uit het nabij Deventer gelegen Gorssel en de profvoetballer kennen elkaar via de bovenbuurman van Bas. "Het grappige is: ik ben naast het voetbal een groot liefhebber van muziek, en probeer - op bescheiden niveau - ook weleens iets te maken", vertelt de aanvoerder van de Eredivisionist. "Bij Lars is het precies andersom. Dus we zijn heel geïnteresseerd in wat de ander doet. En daar hoort ook bij dat je elkaar weleens een beetje uitdaagt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Afrojack net als Maan en Snelle op Koningsdagfeest 538 in Breda

Snelle en Bas zullen elkaar zowel op het (digitale) voetbalveld als in de muziekstudio treffen. "Samen met de media-afdeling van Go Ahead Eagles hebben we het in een format gegoten, zodat we supporters en fans erbij kunnen betrekken", zegt de rapper.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Snelle, Maan en Suzan & Freek zijn grote kanshebbers Edison Pop

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!