Deelnemers: nieuwe seizoen De Verraders stuk intenser

29 maart 2022 17:13

De BN’ers die te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Verraders denken dat deze reeks ook voor kijkers een stuk intenser gaat zijn. De deelnemers en makers van het programma hebben kunnen leren van het eerste seizoen en daarom wordt nu alles uit de kast gehaald, vertellen kandidaten aan het ANP. De tweede reeks is vanaf vrijdag te zien bij RTL 4.

In De Verraders probeert een groep van achttien BN’ers zoveel mogelijk zilverstaven te bemachtigen. Onder hen zijn ook enkele verraders in het spel. De andere spelers moeten die zien te ontmaskeren en zo zien te voorkomen dat die er met de schat vandoor gaan.

In het eerste seizoen, dat vorig jaar werd uitgezonden, was al te zien dat de kandidaten het spel fanatiek speelden. "Dat was al pittig", meent Irene Moors. Toch denkt ze dat het tweede seizoen er "zo overheen" gaat. "Dit gaat er in het spelen van het spel, het konkelen... ik kan niet teveel zeggen. Maar het gaat er wel overheen. Er gebeuren dingen waarvan je denkt, really?"

Eerste pannenkoek

"Er is natuurlijk ook een jaar overheen gegaan", zegt Stefano Keizers. "De programmamakers hebben van vorig seizoen kunnen leren en ik denk dat dat altijd wel scheelt. Het is ook een kwestie van: de eerste pannenkoek mislukt altijd een beetje. In mijn ervaring is de tweede pannenkoek ook vaak wel raar van vorm, maar die is in elk geval niet verbrand, snap je?"

Daar sluit Babette van Veen zich bij aan. "Deelnemers van het vorige seizoen wisten misschien nog niet goed waar ze aan begonnen. Nu is het wel echt meteen aan."

Keizers hoopt dat deze reeks de vorige gaat toppen. "Dit spel is oneindig spannend; er kunnen miljoenen rare dingen gebeuren. Dus het zou zonde zijn als we dit avontuur in zouden gaan maar het minder spectaculair wordt dan de vorig keer."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!