Samantha Steenwijk: Yvonne Coldeweijer is een grote clown

29 april 2022 23:06

Samantha Steenwijk vindt het vreemd dat Yvonne Coldeweijer het kort geding dat ze vrijdag verloor juist aanmerkt als overwinning. "Dat is de clown die we kennen toch?", zo reageerde de zangeres voor het eerst in de RTL 4-talkshow Jinek.

"Ik zie haar alleen maar als een grote clown", zo zei Steenwijk. "En nu zegt ze ook nog dat ze het niet erg vindt om een rectificatie te plaatsen. Nou had dat dan ook gelijk gedaan."

Steenwijk spande zo'n twee weken geleden een kort geding aan tegen Coldeweijer omdat zij op haar juicekanaal Life of Yvonne had beweerd dat Steenwijk illegale dieetpillen had gebruikt om af te vallen. Ook stelde ze dat Steenwijk daarover zou liegen. Coldeweijer vond dat ze op haar manier gewonnen had omdat ze "een handleiding" van de rechter kreeg voor haar 'juice'.

De zangeres stelde op z'n zachtst gezegd "geen fan" te zijn van Coldeweijer. "Als je journalistiek wilt bedrijven moet je dat op de manier doen zoals het hoort. En niet dingen de wereld in slingeren en mensen daarmee schade berokkenen."

Steenwijk hekelde ook het feit dat Coldeweijer tijdens de behandeling van de zaak "heel erg laconiek" deed. Ze probeerde oogcontact met haar te zoeken tijdens de zitting maar ze negeerde de zangeres. "Dan verschuil je je achter iets, dan lieg je", aldus Steenwijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!