Vaders & Zonen Beeld © Millstreet Films

Fedja van Huêt onherkenbaar in nieuwe Videoland-film Vaders & Zonen

20 juni 2022 11:00

Onder anderen Fedja van Huêt (48), Kees Hulst (70), Guido Pollemans (45) en Sanne Samina Hanssen (33) zijn binnenkort te zien in een nieuwe speelfilm van Videoland, genaamd 'Vaders & Zonen'. De film is vanaf 5 augustus te zien bij de streamingdienst.

"Ik vond het script van Vaders & Zonen geweldig"

Fedja en Guido spelen hierin twee broers die leven van hun vaders pensioen. Dan overlijdt hun vader, maar de mannen willen de uitkering graag behouden. Daarom stoppen ze hun vader in de vriezer. Als hun vader wordt opgeroepen voor een hartcontrole, besluiten de broers een man te zoeken die zich voor kan doen als hun vader.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fedja van Huêt wint Gouden Kalf voor beste hoofdrol

Jörgen Scholtens (Little Amsterdam) heeft de regie voor zijn rekening genomen. Hij werkte ook mee aan het script, samen met Daan Windhorst (De Kuthoer) en Pepijn van Weeren (Little Amsterdam). De productie is in handen van Rachel van Bommel en Suzan de Swaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fedja van Huêt liep mee bij Nieuwsuur voor Deventer moordzaak-film

"Ik vond het script van Vaders & Zonen geweldig", aldus Fedja. "Ik hou van zwarte komedie in de stijl van de Coen-brothers en de eigen stijl van regisseur Jörgen Scholtens." Jörgen noemt het een 'tragikomisch verhaal' waarmee hij op een toegankelijke wijze wil ingaan 'op het belang van gezonde ouder-kindrelaties'.

"Wat doet het met een mens als zijn ouders hem niet hebben liefgehad? En wat doet het met je, al ben je al ver in je volwassen leven, als je ineens wel de aandacht en liefde krijgt die elk mens nodig heeft?"

Ook Anneke Blok, Mariana Aparicio Torres en Beppie Melissen zijn te zien in de film.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Eveline Stallaart: 'MAFS wordt in nieuw jasje gestoken voor Videoland-versie'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!