Frank Dane terug bij Radio 538: vervangt Coen en Sander

22 juni 2022 06:10

Frank Dane (40) keert vanaf 29 augustus terug bij Radio 538 met een nieuwe middagshow. De dj volgt van maandag tot en met donderdag Coen Swijnenberg (42) en Sander Lantinga (45) op die met De Coen en Sander Show naar de vrijdagmiddag verhuizen.

"Vanaf eind augustus ben ik weer thuis en dit keer met een geweldige middagshow"

Frank was in 2000 voor het eerst te horen op Radio 538 en presenteerde er meerdere shows. In 2019 nam hij de ochtendshow over van Edwin Evers, maar kreeg eind vorig jaar te horen dat er een eind kwam aan zijn programma. Dane is blij dat hij na maanden weer terugkomt. "Toen ik 22 jaar geleden met radio begon was 538 mijn eerste grote liefde en vandaag kan ik bevestigen, oude liefde roest niet. Vanaf eind augustus ben ik weer thuis en dit keer met een geweldige middagshow. Ik kan niet wachten", laat hij weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Einde middagshow Coen en Sander kwam onverwachts

In mei werd bekend dat De Coen en Sander Show naar de vrijdag verhuist. Coen gaat voor 538 ook een lunchprogramma maken. Sander krijgt van maandag tot en met donderdag een middagprogramma op Radio Veronica.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane reageert op abrupt vertrek bij Radio 538

538-zenderbaas Coco Hermans heeft vertrouwen in de nieuwe programmering. "Met Wietze & Klaas, Coen en Frank in de dagprogrammering en Coen en Sander als start van je weekend brengen we onze luisteraars een ijzersterke programmering waar ik nu al naar uitkijk!"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!