Beeld © ANP

Tommie Christiaan dit weekend getrouwd: 'Onbeschrijfelijk trots'

26 juni 2022 23:30

Tommie Christiaan (36) en zijn vriendin Jamie hebben elkaar dit weekeinde het jawoord gegeven. Het feest heeft alle verwachtingen overtroffen, zo schrijft de musicalster op Instagram bij een reeks foto's van de ceremonie.

"Het was meer dan perfect"

'Onbeschrijfelijk trots dat ik deze prachtige dame mijn vrouw mag noemen vanaf nu. We zijn het allebei eens. Onze droom is uitgekomen en het heeft zelfs al onze verwachtingen overtroffen!', zegt Christiaan. 'Om dit te mogen beleven, elkaar het jawoord te geven voor al onze dierbaren op de plek waar Jamie is geboren en opgegroeid, getrouwd worden door niemand minder dan haar moeder en de fantastische Jörgen Raymann als trouwambtenaren. (...) Het was meer dan perfect.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Musicalster Tommie Christiaan wordt weer vader: 'Superblij'

Christiaan maakte vorig jaar juni bekend dat hij zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd. Afgelopen week kondigden de twee aan dat er weer een kleintje op komst is. Jamie is in verwachting van hun tweede kind, vorig jaar maart werd zoon Bodi geboren. Christiaan heeft ook nog een dochter uit een eerdere relatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tommie Christiaan gaat trouwen met grote liefde Jamie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!