Kevin Federline en Britney Spears Beeld © Getty Images

Ex Britney Spears: 'Ze ziet haar zoons al maanden niet'

7 augustus 2022 08:25

Britney Spears (40) heeft haar tienerzoons Sean Preston (16) en Jayden (15) al maanden niet gezien. In een exclusief interview met 'Daily Mail' zegt Britneys ex-man Kevin Federline (44) dit weekend dat de jongens ervoor gekozen hebben hun moeder vanwege haar turbulente leven voorlopig niet te zien.

"Ze hebben de beslissing genomen om niet naar haar bruiloft te gaan"

"De jongens hebben besloten dat ze haar nu niet zien. Het is een paar maanden geleden dat ze haar hebben gezien", zegt Kevin in een uitgebreid vraaggesprek met de Britse tabloid. "Ze hebben de beslissing genomen om niet naar haar bruiloft te gaan", vertelt hij over de afwezigheid van de tieners op Britneys recente trouwerij met model Sam Asghari.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Britney Spears langer in gevangenis na verstoren huwelijk

De Amerikaanse danser Kevin, die tussen 2004 en 2007 met Britney getrouwd was, vertelt ook dat hij denkt dat de rechtszaak die de zangeres onlangs voerde om van het curatorschap van haar vader af te komen moeilijk was voor de jongens. Er kwamen veel details over Britneys privéleven op straat te liggen. "Deze hele zaak was moeilijk om naar te kijken, moeilijk om mee te leven en moeilijker om mijn jongens doorheen te zien gaan dan wat dan ook", vertelde hij aan Daily Mail. "Het is zwaar geweest. Het is het meest uitdagende wat ik ooit in mijn leven heb moeten doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears geëmotioneerd door uitlatingen ex over hun kinderen

Dat hun moeder de laatste maanden geregeld naaktselfies op sociale media plaatst, zou voor de jongens ook niet makkelijk zijn, zegt hun vader. Hij heeft ze geprobeerd uit te leggen dat het 'misschien gewoon een andere manier is waarop ze zichzelf probeert uit te drukken'. Kevin benadrukt in het gesprek dat Sean Preston en Jayden veel van hun moeder houden, maar dat dat niet wegneemt dat haar gedrag iets met hen doet. "Het is zwaar. Ik kan me niet voorstellen hoe het voelt om een ​​tiener te zijn die naar de middelbare school moet."

Paul Voor Je Neus: Paris Hilton laat zich uit over comeback Britney Spears

10:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!