Beeld © ANP

'Kim Kardashian woest na post Kanye over Pete Davidson'

8 augustus 2022 16:49

De Instagrampost die Kanye West (45) maandagmiddag deelde naar aanleiding van de breuk tussen Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) afgelopen weekend, zou bij zijn ex-vrouw niet in goede aarde zijn gevallen. Volgens de Britse tabloid de 'Daily Mail' is de realityster woedend op de rapper.

"Kim staat dit niet toe"

Kanye deelde eerder een neppe voorpagina van The New York Times waarin hij Pete zogenaamd doodverklaarde. Hij noemde de comedian bovendien Skete, een scheldnaam die hij tijdens de negen maanden durende relatie tussen Kim en Pete vaker gebruikte. Begin vorig jaar vroeg Kim de scheiding aan van Kanye.

"Kim staat dit niet toe. Ze eist dat Kanye het bericht verwijdert, maar dat doet hij niet", aldus een insider. "Kim heeft Pete fel verdedigd. Ze zal nooit meer terugkeren bij Kanye na de manier waarop hij de mensen van wie Kim houdt en die ze respecteert, heeft behandeld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Kanye West verliest opnieuw zijn scheidingsadvocaat

Tijdens hun relatie schold Kanye de acteur op social media geregeld uit. Ook liet hij een kleipoppetje van Pete levend begraven in een van zijn videoclips. "Kim heeft ontzettend hard gewerkt om voor een goede co-ouderschapssituatie voor de kinderen te zorgen", vervolgt de tabloidbron. "Ze laat dit soort gedrag van Kanye dan ook niet toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex van Kanye West zag scheiding met Kim Kardashian aankomen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!