Lauren Verster: 'Leuke, maar ongemakkelijke ervaring' Beeld © Yshara Abdoel Gafoer

Zwangere Lauren Verster gaat naar gangsters en wietnonnen

17 oktober 2022 11:42

In het nieuwe seizoen van het AVROTROS-programma 'Lauren!' reist presentatrice Lauren Verster (42) de wereld over op zoek naar onbekende werelden. Zo gaat ze onder meer langs bij nonnen die zelf hun eigen wiet kweken en roken, gangsters en jonge sikhs, zo maakt de omroep maandag bekend.

Lauren gaat in de nieuwe reeks naar Los Angeles, ook wel bekend als de 'Capital of the Gangsters'. Hier bezoekt ze Home Industries, een van de grootste organisaties ter wereld die gangsters helpt om uit hun bende te stappen. Ook gaat de presentatrice langs bij zogenoemde wietnonnen. Deze geestelijken verbouwen hun eigen marihuana en maken met hun cannabisbedrijf een miljoen dollar omzet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lauren Verster: 'De geluidsman begon me in mijn nek te likken'

Naast de gangsters en nonnen bezoekt Lauren in haar programma ook jonge sikhs in Europa. Dit zijn navolgers van het sikhisme, een monotheïstische godsdienst die in het begin van de 16e eeuw in het noorden van India ontstond. Ook bezoekt ze een vader van negen, die getrouwd is met drie vrouwen en nog voor een vierde keer gaat trouwen. Tot slot gaat de presentatrice naar Dubai, waar het gaat om sportende vrouwen in een land waar tot voor kort alleen mannen mochten sporten.

Het nieuwe seizoen van Lauren! is vanaf 8 november te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Affaire was 'onvermijdelijk' volgens Lauren Verster

Tijdens de opnames van dit nieuwe seizoen van Lauren!, kondigde de presentatrice aan zwanger te zijn van haar derde kindje: 

Zwangere Lauren Verster in november uitgerekend van derde kindje

00:19