Aaron Carter Beeld © ANP/EPA

Memoires overleden Aaron Carter verschijnen op 15 november

10 november 2022 11:55

De memoires van Aaron Carter, waar hij aan werkte voordat hij overleed, verschijnen dinsdag. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'Billboard'. De memoires van Aaron, die nog niet af waren, heten '(My Father's Son), Aaron Carter: An Incomplete Story of an Incomplete Life'.

"Aaron was een open boek gedurende het schrijfproces"

Het boek is geschreven door Andy Symonds, die meermaals met Aaron sprak. De twee spraken over de getroebleerde relatie die Aaron had met zijn oudere broer, Backstreet Boys-zanger Nick Carter, zijn drugsproblemen en de worstelingen op het gebied van mentale gezondheid. "Aaron was een open boek gedurende het schrijfproces", laat Andy weten in een verklaring. "Het is tragisch ironisch dat zijn autobiografie nooit al zijn verhalen, gedachten en dromen zal bevatten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hart Nick Carter gebroken na overlijden Aaron: 'Altijd hoop gehouden'

Een sitcom waar Aaron voor zijn dood aan meewerkte, gaat ook door. De regisseur van de serie Group maakt dinsdag bekend dat hij met goedkeuring van Carters management verdergaat met het produceren van de serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilary Duff bedroefd door dood ex-liefje Aaron Carter

Aaron werd zaterdag even na 11.00 uur doodverklaard in zijn woning in Lancaster in de Amerikaanse staat Californië. Hij werd volgens TMZ dood aangetroffen in bad. Hoe hij aan zijn einde is gekomen is nog niet duidelijk.

Eric de Munck vroeg Lindsay Lohan naar haar reactie op de dood van haar ex-liefje Aaron: 

Lindsay Lohan reageert op overlijden ex-vriend Aaron Carter

00:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!