K3 Beeld © ANP

Nieuwe K3-realityserie volgt zwangere Hanne van 'heel dichtbij'

21 november 2022 15:54

Studio 100 brengt de nieuwe serie 'K3, één jaar later' uit, waarin te zien is hoe de nieuwe opstelling van K3 het eerste jaar beleeft. De serie volgt hoe K3 het afgelopen jaar zowel op professioneel gebied als privé doorkomt, zoals de eerste optredens van Julia Boschman (20) met de groep en de zwangerschap van Hanne Verbruggen (28).

Op 27 november 2021 wint de Nederlandse Julia de finale van K2 zoekt K3 en voegt ze zich bij Hanne en Marthe. Afgelopen maand wordt Hanne voor het eerst moeder. In de serie zien kijkers onder meer de tour van K3 door Vlaanderen en Nederland en de opnames van de videoclip voor het nummer Mango Mango. De zwangerschap van Hanne, die op doktersadvies stopt met optreden, wordt ook 'heel dichtbij' gevolgd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gedoe rondom K3-vervanger van Hanne: 'Voelde als een shock'

Julia spreekt van een 'intens en superdruk jaar', maar voegt toe dat ze 'van elke seconde' heeft genoten. "Ik kan bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is", voegt Hanne toe.

K3, één jaar later is vanaf 26 november wekelijks te zien op KIJK.nl en vanaf 3 december op SBS6.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

K3-ster Hanne deelt zoete babyfoto: 'Ineens was je daar'

RTL Boulevard-verslaggever Paul Barewijk liep een dagje mee met K3. Marthe en Julia maakten toen duidelijk dat het plan was om niet op te treden zolang Hanne er niet bij kon zijn: 

Paul Voor Je Neus: zo lost K3 afwezigheid Hanne op

08:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!