Prins Harry als Spider-Man Beeld © YouTube/screenshot Prince Harry, the Duke of Sussex, shares this Christmas message for Scotty's Little Soldiers

Als Spider-Man verklede prins Harry deelt mooie kerstboodschap

3 december 2022 16:14

Prins Harry (38) heeft een kerstboodschap gestuurd naar Scotty’s Little Soldiers, een liefdadigheidsinstelling voor kinderen die ouders zijn verloren die in het Britse leger dienden. De prins had zich voor de video verkleed als Spider-Man.

"Voel je niet schuldig, je mag de beste tijd van je leven hebben"

Het filmpje wordt zaterdag afgespeeld op het jaarlijkse kerstfeest van de organisatie. Hier moeten de aanwezige kinderen er samen met bekende striphelden voor zorgen dat gestolen kerstcadeautjes weer terugkomen bij de kerstman. Het doel van het evenement is kinderen een plezierige dag geven rond de feestdagen, een periode die zwaar is als je een ouder moet missen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Charles en William houden crisisoverleg over Netflix-docu Harry en Meghan'

Harry benadrukt in zijn filmpje dat de kinderen moeten genieten van hun dag. "Je kunt je schuldig voelen dat je plezier hebt zonder je ouders. Maar ik verzeker jullie dat onze ouders altijd willen dat we plezier hebben", zegt de prins. "Dus voel je niet schuldig, je mag de beste tijd van je leven hebben."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!