Rob Kemps en Johan Derksen Beeld © ANP

Wilfred Genee en Johan Derksen geven af op Rob Kemps als tafelgast: 'Mister Correct'

8 december 2022 22:01

Wilfred Genee (55) en Johan Derksen (73) vinden Rob Kemps (37) 'niet geschikt' om bij hen aan tafel te zitten. Dat vertellen de presentator en analist donderdagavond in 'De Oranjewinter'. "Hij is niet geschikt om bij ons te zitten", antwoordt Johan op de vraag van Wilfred wat hij van de aanwezigheid van Rob vindt woensdagavond.

"Ik dacht precies hetzelfde, inderdaad", reageert Wilfred daar weer op. "Hij is te aardig. Mister Correct. Een lieve jongen, de ideale schoonzoon", gaat Johan door. "Te genuanceerd", vult Wilfred aan. Johan dan: "Er zijn heel veel mensen niet geschikt om hier te zitten, hoe gek dat ook klinkt."

"Misschien hadden we dit buiten de schermen moeten bespreken", denkt Wilfred achteraf. "Dan had je het niet moeten vragen", zegt Derksen lachend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René van der Gijp snotterend terug voor speciale Sint-uitzending De Oranjewinter

Rob was woensdagavond te gast in De Oranjewinter, nadat er eerder een relletje was ontstaan. René van der Gijp beweerde dat de Snollebollekes-zanger boos naar de redactie had gebeld toen zij een fragment van zijn programma Chansons! wilden laten zien. Rob sprak dat echter tegen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!