Mona Keijzer Beeld © ANP

'Ook Mona Keijzer in gesprek over presenteren HLF8'

8 december 2022 22:26

De onderhandelingen met Sam Hagens over het presenteren van de SBS6-talkshow 'HLF8' zijn nog niet rond. Dat zegt de presentator donderdagavond in 'De Oranjewinter'. Tegelijkertijd noemen Britt Dekker (30), Wilfred Genee (55) en Johan Derksen (73) ook de naam van voormalig CDA-kamerlid Mona Keijzer (54) als presentatrice van het praatprogramma.

"Het is nog niet rond. Het is nog helemaal niet duidelijk of ik het ga doen", zegt Sam. "We zijn wel wat aan het opnemen, ja. Het is eigenlijk hetzelfde als vorige week. Ik heb geen idee." Sam is geen onbekende bij SBS6. Hij is als politiek verslaggever actief voor Hart van Nederland.

Direct daarna zegt Sam te weten wie nog meer in de race is voor een plekje aan het hoofd van de tafel bij HLF8. Britt Dekker noemt daarop de naam van Mona Keijzer. "We weten het allemaal", zegt ze. Johan ziet het wel zitten. "Ik vind het een heel charmante vrouw en ze is heel breed georiënteerd." Talpa is vooralsnog onbereikbaar voor commentaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga ontkent presenteren HLF8: 'Geen idee'

Talpa is op zoek naar presentatoren die Johnny de Mol op kunnen volgen, die oorspronkelijk startte met de presentatie van HLF8. In oktober werd duidelijk dat Johnny niet terug zal keren als presentator nadat hij van wangedrag werd beschuldigd. Het Openbaar Ministerie seponeerde de aangifte van ex-partner Shima Kaes wegens onvoldoende bewijs. Sindsdien wordt het programma wisselend gepresenteerd door Hélène Hendriks en Leonie ter Braak. Laatstgenoemde stopt binnenkort met het programma en stapt volgend jaar over naar RTL.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!