Patricia Paay Beeld © ANP

Patricia Paay haakt last-minute af bij The Roast: 'Voelt niet goed'

19 december 2022 16:30

Vanavond vinden de opnames van 'The Roast of Famke Louise' plaats, maar de 24-jarige zangeres moet het met één roaster minder doen. Patircia Paay (73) zegt haar deelname namelijk op het laatste moment af, laat Comedy Central zojuist weten.

"De humor en grappen die in dit format worden gemaakt voelen op dit moment niet goed voor mij"

Patricia schrijft dat ze 'na lang wikken en wegen' tot dit besluit is gekomen. "Bij nader inzien ben ik me toch gaan realiseren dat de humor en grappen die er logischerwijs in dit format worden gemaakt op dit moment niet goed voelen voor mij", legt ze uit. "Ik volg altijd mijn hart en heb daarom de keuze gemaakt om niet mee te werken aan The Roast. Natuurlijk wens ik Famke Louise en de andere Roasters enorm veel plezier en draag ik ze vooral een positief en warm hart toe."

Comedy Central laat weten 'Patricia's besluit te betreuren', maar er 'alle begrip' voor te hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise oefent voor The Roast in comedyclub

Bij een roast is het de bedoeling dat bekende Nederlanders, in deze editie onder anderen Bizzey, model Sylvia Geersen, stylist Maik de Boer en cabaretier Peter Pannekoek, harde en grove grappen maken over de hoofdpersoon van de avond, Famke Louise dus.

Dit is de zesde Nederlandse editie van The Roast, maar Famke Louise is de eerste vrouw die in Nederland geroast wordt. Eerder werden Hans Klok, Ali B, Johnny de Mol, Giel Beelen en Gordon al onder vuur genomen.

Bij de vorige Roast, toen Hans Klok aan de beurt was, waren kijkers in shock van Stefano Keizers. RTL Boulevard trof hem op de rode loper al bijna naakt aan:

Flute of Flop: Stefano Keizers shockeert op rode loper The Roast

04:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!