Harry Meghan Beeld © ANP

Harry & Meghan op een na populairste Netflix-docu ooit

19 januari 2023 22:48

De documentaire 'Harry & Meghan' over prins Harry (38) en zijn vrouw Meghan (41), die eind vorig jaar op Netflix verscheen, is de op een na best bekeken documentaireserie ooit op de streamingdienst. Dat maakt Netflix donderdag bekend met de publicatie van de cijfers van het laatste kwartaal van 2022.

De docureeks waarin Harry en Meghan vertellen over hun ervaringen met het Britse koningshuis staat ook in de top tien van best bekeken Engelstalige programma's op de streamingdienst ooit. Ook andere series uit 2022 staan op die lijst. Het vierde seizoen van Stranger Things, de serie Wednesday, het tweede seizoen van Bridgerton, de serie Inventing Anna en de serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story, hebben een plaats in de top tien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boek prins Harry direct bovenaan Nederlandse bestsellerlijst

Harry en Meghan vertellen in de zesdelige documentaireserie over hoe zij hun koninklijke titels neerlegden en welke problemen daarmee gepaard gingen. Ook vertelt het stel uitgebreid hoe ze elkaar hebben ontmoet en over hun slechte verhouding met de Britse paparazzi.

Een aantal onthullingen uit het boek: 

Boek prins Harry onthult ruzies over paascadeaus en lipgloss

05:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!