Rico Verhoeven Beeld © ANP

Rico Verhoeven verschijnt op krukken bij Vrienden van Amstel LIVE

21 januari 2023 22:12

Zijn vooralsnog beperkte loopvermogen weerhoudt Rico Verhoeven (33) er niet van om een avondje van Nederlandse artiesten te genieten. De pas geopereerde kickbokser staat zaterdagavond namelijk 'gewoon' met krukken bij De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy.

Rico brengt het concert, waar onder anderen Nick & Simon, Emma Heesters, Anouk en Chef'Special optreden, door op het VIP-deck. Zanger Nick Schilder kwam hem daar ook even opzoeken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers Rico Verhoeven boos om 'abnormale' video: 'Sneue vertoning'

De 33-jarige kickbokser liet dinsdag weten dat de operatie aan zijn knie goed verlopen was. Over de precieze reden van de ingreep wilde hij niet in detail gaan. "Er gebeurde eigenlijk niet veel", zo zei Rico over zijn blessure. "Ik was vorige week aan het opwarmen voor mijn training en mijn voet bleef staan, waarbij ik mijn knie verdraaide. Ik heb een MRI gehad in het ziekenhuis en meerdere dingen bleken fout te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven doet vriendin auto cadeau voor kerst

Eerder liet hij weten naar verwachting pas 'na de zomer vechtklaar te zijn'. De wereldkampioen neemt het dan op tegen de Kroaat Antonio Plazibat tijdens Glory Collision 5 in het Arnhemse Gelredome, meldde organisator Glory tijdens een persconferentie.

Rico timmert hard aan de weg om meer dan een kickbokser te zijn:  

Oma Rico Verhoeven 'superkritisch' op zijn performance

04:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!