Goldband Beeld © ANP

Goldband-zanger betuigt spijt na drugsgebruik op podium: 'Niet slim'

22 januari 2023 07:56

Milo Driessen (29), een van de drie leden van Goldband, heeft spijt dat hij bij een optreden op het podium cocaïne gesnoven heeft. "Niet slim", noemde hij het gisteravond op NPO 3FM, kort na het winnen van de Popprijs.

"Ik had het niet moeten doen"

Vrijdag ontstond enige commotie op sociale media toen een video rondging waarin te zien was dat Milo drugs gebruikte voor de neus van zijn fans. "Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan", reageerde de zanger op 3FM. "Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen." Waarna hij verduidelijkte dat hij het nooit meer 'op het podium' zal doen.

Milo realiseert zich dat hij, nu Goldband steeds bekender wordt, een voorbeeldfunctie heeft. "We zijn net bijvoorbeeld ook op de foto gegaan met jonge kinderen. Ik hoef ze daar niet aan te introduceren. Dus daar heb ik wel spijt van."

Mede-bandlid Boaz Kok voegde nog toe: "Misschien nog even een message voor de kids: doe geen drugs, drugs is verkeerd. Ga naar school, maak je huiswerk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verontwaardigde reacties op 'snuivende' Goldband-zanger

Voordat Milo door het stof ging, dacht mediadeskundige Rob Goossens nog voorzichtig aan een mediastuntje van de zanger, zo vertelt hij in deze video:

Rob Goossens: 'Snuifvideo Goldband-zanger kan ook een stunt zijn'

05:01
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goldband wint Popprijs 2022: 'Blijf dromen'

Goldband won op Eurosonic Noorderslag de Popprijs, een van de meest prestigieuze Nederlandse muziekprijzen. Volgens het juryrapport heeft de Haagse band het afgelopen jaar de grootste impact op de Nederlandse popmuziek gemaakt 'als soundtrack van de postcoronatijd, met optredens vol knaldrang, het volgen van een eigen artistieke visie en succes onder een brede groep luisteraars'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!