The White Lotus Beeld © HBO

Tiësto maakt remix van titelsong The White Lotus

17 februari 2023 09:56

Tiësto (54) heeft vrijdag een remix van 'Renaissance', de titelsong van de HBO-serie 'The White Lotus', uitgebracht. In gesprek met CNN laat de dj weten dat hij groot fan is van de serie, gemaakt door Mike White (52).

Tijdens een optreden geeft Tijs Michiel Verwest, zoals Tiësto's echte naam luidt, zijn eigen draai aan het nummer en krijgt daar direct positieve reacties op. "Fans zijn er helemaal weg van", zegt de artiest tegen CNN. "Elke keer als ik het speel in mijn set, gaat iedereen uit zijn dak. Ik wist de eerste keer al meteen dat we iets speciaals op het spoor waren."

"Ik wist de eerste keer al meteen dat we iets speciaals op het spoor waren"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Murray Bartlett staat open voor terugkeer in The White Lotus

De eerste twee seizoenen van The White Lotus werden positief ontvangen door het publiek. Inmiddels heeft HBO bevestigd dat een derde seizoen in de maak is. Het eerste seizoen speelt zich af in Hawaï, de tweede reeks op Sicilië. The White Lotus won onlangs vijf Emmy's, voor beste miniserie, beste mannelijke bijrol (Murray Bartlett), beste vrouwelijke bijrol (Jennifer Coolidge), beste regie en beste script van een miniserie.

Jennifer Coolidge dankbaar voor recent succes: 'Met dank aan The White Lotus'

04:58
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Coolidge wint Golden Globe voor rol in The White Lotus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!