Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles wint drie Kids' Choice Awards

5 maart 2023 07:54

Harry Styles (29) is de grote winnaar geworden van de Kids' Choice Awards van Nickelodeon. De Britse popster won in drie categorieën, bleek zaterdag bij de uitreiking in het Microsoft Theater in Los Angeles.

Harry won de prijzen voor favoriete mannelijke artiest, favoriete song (As It Was) en favoriete wereldwijde muziekster. Taylor Swift werd uitgeroepen tot favoriete vrouwelijke artiest en haar nieuwste plaat Midnights werd bekroond met de award voor het favoriete album.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Families Kluivert en Rutjes in de run voor Kids' Choice Award

In de filmcategorieën waren er onder meer prijzen voor Sonic the Hedgehog 2 (favoriete film), Millie Bobby Brown (favoriete actrice) en Dwayne Johnson (favoriete acteur en favoriete stem). De Netflix-serie Wednesday kreeg de award voor favoriete tv-show en hoofdrolspeelster Jenna Ortega werd beloond met het beeldje voor favoriete vrouwelijke tv-ster. Acteur Adam Sandler kreeg een speciale oeuvre-award.

Later worden ook de winnaars van de regionale categorieën bekend. Zo zijn er Nederlandse prijzen voor favoriete familie en favoriete ster. De uitreiking wordt woensdag uitgezonden in Nederland op Nickelodeon.