Geraldine Kamper Beeld © ANP

Geraldine Kemper onthult sekspartij in skilift: 'Bucketlistdingetje'

5 maart 2023 10:51

Geraldine Kemper (33) heeft tijdens haar wintersportvakantie iets van haar bucketlist kunnen afstrepen. Zij en haar vriend Freek hadden seks in een skilift. De presentatrice deed de opvallende onthulling in haar podcast 'De Grote Gwen en Geraldine Show', die ze maakt met Gwen van Poorten (33).

"Ik word op wintersport een klein beetje ordinair"

"Ik heb nog een bucketlistdingetje gedaan: ik heb seks gehad in een gondel", flapt Geraldine eruit nadat de twee hun liefde voor wintersportvakanties uit de doeken doen. Dat gebeurde volgens haar 'in zo'n eitje die dicht is'. "We zaten er alleen in en ik keek Freek zo aan en ik zei: let's go."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper en vriend aan het experimenteren: 'Met iemand anders erbij gesekst'

Als Gwen om meer duidelijkheid vraagt, zegt Geraldine dat het een 'gemiddelde gondel' was waar je met z'n achten in kunt. "En wij zaten er met z'n tweeën in", aldus de Big Brother-presentatrice. Het avontuurtje duurde volgens haar een minuut of vijf of zes. "Het was echt leuk."

Geraldine voegt toe dat het een beetje ordinair was. "Ik word op wintersport ook een klein beetje ordinair: ik ga schreeuwen, ik ga zuipen, ik ga neuken in liftjes." De presentatrice denkt dat niemand haar gezien heeft. Je kunt de podcast hieronder beluisteren:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geraldine Kemper over horrornacht vol drank: 'Wakker met blauw oog'

RTL Boulevard vroeg BN'ers naar hun liefdesgeheim: 

BN'ers onthullen hun liefdesgeheim: 'Houd het altijd spannend'

02:11