Dennis Schouten Beeld © ANP

Dennis Schouten deelt update en nieuwe foto na steekpartij

5 maart 2023 14:21

'Roddelpraat'-maker Dennis Schouten (27), die vrijdagnacht in zijn gezicht werd gestoken in een bar in Enschede, gaat ook aangifte doen van bedreiging en smaad en laster. Zaterdag deed hij dat vanwege het steekincident al van zware mishandeling.

"De stand van zaken nu. Er is vooralsnog niemand gearresteerd. Ook ga ik aangifte doen van bedreiging en laster en smaad", deelt Dennis in zijn Instagram Stories bij een nieuwe foto van zijn gehavende gezicht. "Dank voor alle lieve berichten, ik ben erg boos/verdrietig. Ik wil graag rust en zal woensdag mijn verhaal doen bij Roddelpraat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Schouten in gezicht gestoken: 'Ineens zat ik onder het bloed'

Dennis maakte zaterdag bekend dat hij in zijn gezicht was gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede. Volgens hem gebeurde dat zonder reden. "Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting van onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed", schreef de programmamaker. "Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt."

De politie bevestigde het incident en doet onderzoek naar de mishandeling. Mensen die iets hebben gezien worden opgeroepen zich te melden als getuige.

Dennis Schouten vertelt tot in detail hoe de steekpartij verliep

00:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!