Rafael van der Vaart en Sylvie Meis Beeld © ANP

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart kregen halve ton voor laten filmen bruiloft

9 maart 2023 21:35

Rafael van der Vaart (40) en Sylvie Meis (44) kregen in 2005 een bedrag van 'rond de 50.000 euro' van de makers van het SBS6-programma 'Shownieuws' voor het mogen filmen op hun bruiloft. Dat onthult voormalig zenderbaas Tina Nijkamp (51) donderdag in de SBS6-talkshow 'HLF8'.

Tina zegt in eerste instantie dat het niet om 'heel veel' geld gaat en dat het 'heel erg' meevalt, maar noemt toch een bedrag op aandringen van presentator Sam Hagens. Die 50.000 euro is volgens Tina voor Rafael en Sylvie niet onwijs veel geld. "Maar ze hadden natuurlijk wel echt mooie beelden voor altijd van dat huwelijk. Ja, helaas zijn ze gaan scheiden", lacht ze vervolgens. "Maar dat was voor hen een reden om mee te doen. Dat ze gewoon mooie beelden hadden voor later, voor de kinderen en kleinkinderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis en Niclas Castello gaan scheiden: 'Te verschillend'

De speciale uitzending rondom het huwelijk van Raf en Syl trok in juni 2005 ruim 1,4 miljoen kijkers. De SBS-camera's waren aanwezig bij de kerkelijke inzegening van het huwelijk in Heemskerk. Het koppel ging na een huwelijk van acht jaar uit elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estavana Polman steunt Sylvie Meis na breuk: 'Dit gun je niemand'

Sylvie ziet onlangs ook haar tweede huwelijk stranden: 

Einde liefdessprookje: 'Jacht op Sylvie Meis is weer geopend'

05:18