Jan-Willem Roodbeen Beeld © ANP

Jan-Willem Roodbeen maakt zijn opwachting in First Dates

20 maart 2023 12:21

NPO-coryfee Jan-Willem Roodbeen (46) gaat binnenkort werken in het 'First Dates'-restaurant. Dat vertelt Victor Abeln (39), de barman van het populaire programma, maandag in de ochtendshow op NPO Radio 2.

Het team van de ochtendshow had dit gevraagd als cadeau voor Jan-Willem, die maandag 46 jaar werd. "We hoorden dat je graag kijkt", zegt Victor. "Dus je bent aangenomen. Het leek ons leuk als je een gastrolletje komt spelen." De NPO-dj gaat een dag meedraaien in het restaurant vol met datende singles. "Je mag doen waar jij je senang bij voelt: in de keuken, bij de bediening of je mag mij achter de bar vervangen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annabel-zanger Hans de Booij verschijnt in First Dates: 'Had enorme eenzaamheidsaanval'

Het is nog niet duidelijk wanneer Jan-Willem in First Dates te zien zal zijn. "We gaan binnenkort weer draaien", aldus Victor. De barman geeft de dj ook nog een tip voor zijn nieuwe tijdelijke functie: "Vergeet nooit: het gaat niet om jou, maar altijd om de kandidaten."

Scoort First Dates hoog qua slagingspercentage? Deze liefdesprogramma's scoren volgens seksuoloog en MAFS-matchmaker Eveline Stallaart het best: 

Dit zijn de slagingspercentages van bekende liefdesprogramma's

04:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!