Datingprogramma met kokende singles Beeld © Getty Images

Talpa zoekt kandidaten voor datingprogramma met kokende singles

20 maart 2023 12:36

Talpa en SBS werken aan een datingprogramma voor kokende singles. Dat blijkt uit een kandidatenoproep die sinds zondag online staat.

'In een nieuw datingprogramma ga je op blind date met vier verschillende singles, bij een romantisch diner', aldus Talpa in de advertentie. 'Tijdens de dates leren jullie elkaar beter kennen en misschien verover jij het hart van je date wel door jouw kookkunsten. Jullie gaan namelijk voor elkaar koken. Liefde gaat tenslotte door de maag!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers van Ik Vertrek komen met nieuw datingprogramma Wild Romance

Kandidaten hoeven 'geen topchef te zijn', aldus Talpa in de advertentie. De singles bereiden hun gerechten overigens in afzonderlijke keukens: 'Je mag elkaar natuurlijk nog niet zien.' Wie na de date een match heeft, maakt kans op een 'leuke relatie' en een 'lekker geldbedrag'. Aan het programma mogen overigens geen singels boven de 75 jaar meedoen.

Smaakt dit naar meer? Je kunt je hier opgeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeders daten elkaars zoons in nieuwe datingshow MILF Manor

Een woordvoerder van Talpa laat maandag weten 'nog geen aanvullende informatie' over het programma te hebben. "Het betreft een programma in de oproepfase."

RTL komt met het nieuwe programma Winter Vol Liefde, waarin Nederlandse single ondernemers in wintergebieden op zoek gaan naar liefdesgeluk. Zo kun je je bijvoorbeeld opgeven voor Guido, die een vrouw met humor zoekt: 

Guido (43) uit Winter Vol Liefde stelt zich voor: 'Zoek een vrouw met een flinke dosis humor'

00:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na B&B nu ook Winter Vol Liefde: dit is de eerste deelnemer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!