D-Day Idols: Wint stoere Kimberly of lieve Nina?

8 juni 2016 07:24

Het is D-Day voor Nina en Kimberly. Ze staan woensdagavond in de finale van Idols. Voor de winnares van het vijfde seizoen ligt een platencontract in het verschiet bij Cloud 9 Music.

Ruben Nicolai, die de show met Lieke van Lexmond presenteert, geniet van de Idols-gekte. ‘’Een liveshow presenteren met elfhonderd mensen in de studio die losgaan als ze de bekende tune horen. Het is gekte met historie’’, zegt Ruben Nicolai.

Ruben heeft geen idee wie er wint. "Wordt het Nina, het lieve engeltjestype of toch de stoere rockchick Kimberly? Het allerleukste is: niemand in de studio beslist wie de winnaar wordt. Dat doen de kijkers thuis. Dat is fascinerend voor de uitslag. De juryleden kunnen slechts een goed bedoeld advies geven.”

Duet

Jurylid Jamai, winnaar van de allereerste Idols in 2003, zingt in de finale zowel met Kimberly als met Nina een duet. Daarnaast presenteren beide kandidaten hun eerste single. De single van Nina heet Lights Go Out en die van Kimberly heet How Bad. Ook voor jurylid Eva Simons is het een belangrijke avond. Zij presenteert samen met haar man Sydney Samson haar nieuwe single Escape From Love tijdens de muzikale show.

Dat Idols een mooie start van je carrière kan betekenen, bewezen onder anderen Jim en Jamai in het verleden.

Nieuw seizoen

RTL5 heeft al aangekondigd dat er ook een zesde seizoen van Idols komt. De inschrijving voor Idols 6 is al geopend.

Meer op rtlboulevard.nl:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!