Tracy Morgan treedt weer op voor artsen

4 juni 2016 14:52

Tracy Morgan heeft in New York een show gegeven voor het medische personeel van het revalidatiecentrum dat hem opving na zijn ernstige auto-ongeluk in juni 2014. De komiek wilde de artsen en zusters op deze manier bedanken voor hun zorg.

Tracy maakte diverse grappen over zijn ongeluk en daaropvolgende revalidatie. ''Ik ben geramd door een vrachtwagen van Walmart en ik shop nog steeds bij Walmart. Alle prijzen zijn wel met een cent omhooggegaan vanwege mijn schikkingsregeling'', grapte de komiek, die een onbekend bedrag van de winkelketen kreeg.

Ook vertelde Morgan hoe zijn dochter hem inspireerde. ''Toen ik naar huis mocht, zat ik een rolstoel. Ik zag mijn dochter haar eerste stapjes nemen. Ze was 14 maanden oud en dat inspireerde mij om ook op te staan en mijn eerste stappen te zetten. Vervolgens zag ik haar door de gang rennen met een volle poepluier en begon ik ook door de gang te rennen met mijn poepluier.''

Emotioneel

Een ooggetuige vertelt aan New York Post hoe het personeel na de show naar Tracy toekwam en hem omhelsde. ''Hij had moeite zijn tranen te bedwingen. Het publiek gaf hem een staande ovatie. Hij zei: 'Dit zijn de mensen die mijn leven hebben gered, geef ze een staande ovatie.' Het was erg emotioneel.''

In april trad Morgan ook al op voor de artsen en eerstehulpverleners die hem bijstonden vlak na het ongeluk, dat het leven kostte aan Morgans vriend en mentor James McNair.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!