Beeld © Instagram @leontineborsato

Foto’s: Marco en Leontine Borsato 18 jaar getrouwd

22 mei 2016 14:52

Het is vandaag achttien jaar geleden dat Marco Borsato en zijn Leontine in het huwelijksbootje stapten. Letterlijk én figuurlijk, het stel trouwde namelijk in Venetië. Dat de twee nog steeds stapelgek op elkaar zijn blijkt wel uit de foto’s die ze op Instagram zetten.

"18 jaar getrouwd met de liefste", schrijft Leontine Borsato bij een foto van haar en Marco op hun trouwdag. Ook de zanger plaatst een lief kiekje op zijn Instagram-account: "Gefeliciteerd lieve schat." Op de foto zit het gelukkige stel op een boot in zonnig Venetië.

Bij een andere foto schrijft Marco een mooi verhaal. "Op het feest heb ik het nummer 'Slaap Maar' voor haar gezongen omdat zij op dat moment in verwachting was van onze oudste zoon Luca", schrijft hij. "Inmiddels zijn we dus 18 jaar verder, is Luca bijna volwassen en is niet alleen hij gegroeid maar ook de liefde tussen Leontine en mij."

 

18 jaar getrouwd met de liefste ❤️ #liefdevanmijnleven #tothemoonandback #loveyou ❤️ @borsato

Een foto die is geplaatst door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

18 jaar getrouwd #22mei #Venetië Gefeliciteerd lieve schat @leontineborsato -- --------------------

Een foto die is geplaatst door Marco Borsato (@borsato) op

 

Vandaag is het 18 jaar geleden dat Leontine en ik elkaar het ja-woord gaven in Venetië. We stapten daar letterlijk en figuurlijk het huwelijksbootje in. Op het feest heb ik het nummer 'Slaap Maar' voor haar gezongen omdat zij op dat moment in verwachting was van onze oudste zoon Luca. Het nummer is door John Ewbank en Han Kooreneef speciaal voor deze gelegenheid geschreven en je kunt je voorstellen dat we hier nog altijd warme herinneringen aan hebben. Inmiddels zijn we dus 18 jaar verder, is Luca al bijna volwassen en is niet alleen híj gegroeid (hij steekt een kop boven mij uit, haha) maar ook de liefde tussen Leontine en mij. Wat ben ik dankbaar dat ons huwelijksbootje nog altijd zo liefdevol vaart ❤ #SpotifySunday Link in bio!

Een foto die is geplaatst door Marco Borsato (@borsato) op

 

Meer op rtlboulevard.nl:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!