Dirk Scheele komt met twee voorstellingen

08 juni 2017 14:02

Dirk Scheele brengt in het nieuwe theaterseizoen twee nieuwe voorstellingen op de planken. Hij maakt een theaterversie van zijn YouTube-programma Huis-, Tuin en Keukenavonturen en laat kinderen vanaf twee jaar hun eerste popconcert beleven.

Buurmeisje Joes en tante Viola - voor de kleine YouTube-fans wel bekend - en kinderhits zoals De Boterhammenboogie, zullen in de voorstelling zeker niet ontbreken. Dirk: “Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!”

De kinderheld gaat komend seizoen ook op tournee met een rock & rollband. Tijdens de voorstelling Feest!!! kunnen kinderen vanaf twee jaar hun eerste popconcert beleven. Samen met een basgitarist, toetsenist, drummer en een zangeres speelt Dirk in grote theaters en popzalen zijn leukste en bekendste kinderliedjes op een kindvriendelijk volume.

Dirk Scheele toert al ruim twintig jaar langs theaters en poppodia en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Zijn YouTubekanaal is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Daarnaast begon Dirk dit jaar met twee YouTube-kanalen met nieuwe kinderliedjes in het Engels en Duits.