John Travolta wenst Olivia Newton-John beterschap

8 juni 2017 03:32

John Travolta wenst zijn voormalige co-actrice, Olivia Newton-John, beterschap en liefde toe in haar strijd tegen borstkanker. Dat liet de acteur woensdag weten via een verklaring aan People. Travolta en Newton-John braken in 1978 samen door als Danny en Sandy in de musicalfilm Grease.

De 68-jarige zangeres en actrice maakte in mei bekend dat bij haar opnieuw borstkanker is vastgesteld. In 1992 werd ook al eens borstkanker bij Olivia geconstateerd. Ze kwam er toen na een chemotherapie en borstamputatie weer bovenop.

"Olivia is altijd een geweldig en inspirerend mens geweest voor miljoenen mensen", leest de verklaring van Travolta. "Als we allemaal onze wilskracht voor haar inzetten dan weet ik zeker -en ik ken haar goed- dat ze dat voelt en dat het haar zal helpen. We houden van haar en zij houdt van ons", vervolgde de 63-jarige acteur.

Newton-John ontving steunbetuigen uit alle windstreken en zei woensdag dat het haar ontroerde. "Ik ben erg dankbaar en geraakt door de vele berichten afkomstig uit de hele wereld. Dank jullie wel", aldus de zangeres die zei dat ze zich goed voelt en veel steun van familie en vrienden krijgt. "Ik ben ervan overtuigd dat mijn nieuwe reis een positief succesverhaal wordt en anderen zal inspireren.", vervolgde Newton-John.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!