Jennifer Ewbank ontsnapt aan aardbeving Japan

07 mei 2016 09:40

Jennifer Ewbank was net met haar gezin terug in Nederland, toen Japan werd getroffen door een zware aardbeving. Ze was er voor een aantal concerten en logeerde met haar man en dochtertje bij haar Japanse promotor. Dat pand werd een dag later verwoest.

"We zijn half april tenauwernood aan die aardbeving ontsnapt. Het epicentrum lag precies onder het eiland waar wij logeerden. Heel schokkend. Dat gebeurde een dag nadat we terug in Nederland waren. We kregen geen contact met de promotor omdat het complete telefoonnet overbelast was," zegt Jennifer in De Telegraaf

Terug naar Japan
"Een dag later lukte het wel. Het huis en de studio waar we verbleven, waren ingestort. De promotor en zijn vrouw waren op tijd gevlucht. Zij hebben dagenlang in de auto geslapen en hebben toen het vliegtuig naar Nederland genomen om bij vrienden te logeren."

De blonde zangeres, die waarschijnlijk in augustus teruggaat naar Japan voor een toernee, had veel bekijks in het land van de rijzende zon. "Ik kreeg herhaaldelijk complimenten voor mijn blanke teint en mijn kleine gezicht. Dat zijn schoonheidsidealen in Japan. Het is best een overdonderende reis geweest. Een merkwaardig land. Daar worden nog cd's verkocht en streaming is er niet zo in zwang. Mij eerste album uit Nederland, London tree, bestormt daar nu de hitlijsten."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!