Herkansing voor 'valse' Twarres

04 mei 2016 12:32

De comeback van Twarres verliep niet helemaal zoals gepland. De band, met zangeres Mirjam Timmer als boegbeeld, kreeg tijdens het optreden bij De Wereld Draait Door gisteravond bakken kritiek over zich heen op social media omdat de zang vals zou zijn. Maar de Friese formatie mag bij RTL Boulevard in de herkansing!

"Gisteravond hebben we onze single Fûgelfrij een minuut live gespeeld bij De Wereld Draait Door. We hebben echt wel eens beter gezongen, maar we zijn er zeker niet ontevreden over. Er was in het begin een probleem met de monitoren, waardoor we onszelf helaas niet of nauwelijks konden horen... We hopen dat jullie er net als wij van hebben genoten!"

Twarres bestond oorspronkelijk uit Mirjam Timmer en Johan van der Veen. Ze scoorden eind jaren 90 een megahit met Wer Bisto. Het was de bedoeling dat Mirjam met Johan Twarres nieuw leven in zou blazen, maar haar voormalige zangmaatje kreeg een ernstige spierziekte. Zijn stembanden raakten beschadigd raakten en dus moest hij stoppen met zingen.

Twarres mag op herhaling in RTL Boulevard!

Meer entertainment