Nieuw nummer van Doe Maar en Kenny B

18 april 2016 13:19

Doe Maar en Kenny B zijn samen de studio ingedoken in aanloop naar de drie concerten die de band in juni in de Ziggo Dome geeft. Ze hebben samen een vertaalde versie van de reggaeklassieker 54-46 Was My Number opgenomen, maakte platenmaatschappij Top Notch maandag bekend.

‘5446 Is Mijn Nummer’ is in één sessie gezamenlijk analoog opgenomen. Het origineel stamt uit 1968 van het Jamaicaanse Toots & The Maytals en is vertaald door Ernst Jansz.

Doe Maar en Kenny B spelen de track 5446 Is Mijn Nummer dinsdagavond live in De Wereld Draait Door. Binnenkort verschijnt de videoclip, het nummer is al wel te streamen en beschikbaar als downlaod op iTunes. Kenny B belooft het nummer te spelen tijdens de concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kenny: "In Suriname was Is Dit Alles onze kennismaking met Doe Maar. Toen ik Henny Vrienten vorig jaar ontmoette, was er direct een goede klik. Ik heb er enorm veel zin in”.

Voor de concerten van Doe Maar in de Ziggo Dome op 14, 15 en 18 juni zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het is de eerste keer dat Doe Maar het podium van de Ziggo Dome betreedt: "Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak’’, zegt Henny Vrienten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!