Beeld © RTL Boulevard

Afscheid K3 komt dichtbij voor Josje Huisman

13 april 2016 18:46

Josje Huisman voelt de dag dat ze echt afscheid moet nemen van K3 naderen. "Nu is het aftellen wel echt begonnen, hoor", schreef ze woensdag op Instagram bij een foto waarop ze omringd wordt door pers en K3-fans.

Nu de laatste optredens echt nabij zijn, kan Josje nog steeds niet goed omschrijven hoe het voelt afscheid te nemen van het kleuterpoptrio. "Het had mijns inziens niet mooier kunnen zijn dan dit. Zoveel mensen die ons zijn komen uitzwaaien. We zijn door heel Vlaanderen en Nederland gegaan om afscheid te nemen én om de nieuwe K3 te introduceren. Dus ik ben dankbaar! Voor alles!"

Toekomst
Wat de toekomst Josje gaat brengen 'weet niemand'. "Spannend! Al heb ik er het volste vertrouwen in dat er leuke dingen op ieders pad zullen komen." De blondine, die zich in 2009 na het vertrek van Kathleen Aerts bij K3 voegde, gaat de groep 'natuurlijk missen'. "Maar de mooie K3-belevenis die ik heb mogen meemaken pakken ze me niet meer af!"

Josje, Kristel Verbeke en Karen Damen staan dit weekeinde nog op het podium in Hasselt, in mei volgen de allerlaatste concerten in Antwerpen. Daarna is het aan Marthe, Klaasje en Hanne, die in november als het nieuwe K3 uit de bus kwamen tijdens de finale van het programma K3 zoekt K3.

Meer op rtlboulevard.nl: Josje Huisman probeert drugs bij Gevaarlijkste Wegen

 

Nu is het aftellen wel echt begonnen, hoor. Hoe het voelt? Vorig jaar zeiden we tegen de journalisten dat ze ons een jaar later nog maar eens dezelfde vraag moesten stellen; als het ècht zo ver zou zijn. Maar eigenlijk vind ik het nog steeds een beetje moeilijk om te beantwoorden. Het had m.i. niet mooier kunnen zijn dat dit. Zoveel mensen die ons zijn komen uitzwaaien. We zijn door heel Vlaanderen en Nederland gegaan om afscheid te nemen èn om de nieuwe K3 te introduceren. Dus ik ben dankbaar! Voor alles! Wat de toekomst brengt weet niemand. Spannend! Al heb ik er het volste vertrouwen in dat er leuke dingen op ieders pad zullen komen. Natuurlijk zal ik het missen, maar de mooie #K3 belevenis die ik heb mogen meemaken pakken ze me niet meer af! Vandaag en as. weekend treden we nog op in Hasselt en dan zullen we de allerlaatste shows doen in Antwerpen op 5, 6, 7 en 8 mei. Let's have some fun!  Thnx to @k3fotografie voor de leuke edit! Deze foto is genomen tijdens de K3 Bengeltjes film première in NL (2012?)

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman Official (@josjecoos) op

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!