Lily Allen wil dat David Cameron vertrekt

08 april 2016 12:30

Lily Allen vindt dat de Britse premier David Cameron moet aftreden. De minister-president raakte in opspraak omdat zijn naam voorkomt in de zogenoemde Panama Papers. Hij had aandelen in een belastingparadijs.

''Onze premier heeft van ons gestolen. Het is erg belangrijk dat hij aftreedt'', aldus Lily op Twitter. Het stoort de zangeres dat de Panama Papers minder aandacht krijgen dan de verloving van Rob Kardashian en Blac Chyna. ''De Panama Papers, het grootste lek in de geschiedenis, corruptie op grote schaal, wereldwijd, dit leidt tot revoluties. Maar laten we het hebben over Rob en Blac.''

Allen retweette ook een oproep om zaterdag te komen demonstreren in Downing Street, voor de ambtswoning van Cameron. ''Het eindigt wanneer hij aftreedt'', staat op het affiche.

In een laatste verklaring zei Cameron donderdag dat hij en zijn vrouw in januari 2010 meer dan 30.000 pond (37.000 euro) aan aandelen hebben verkocht. Volgens hem is het een 'fundamentele misvatting' dat het betrokken fonds was opgezet om belasting te ontduiken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!