'Paul McCartney in Pirates of the Caribbean'

24 maart 2016 18:46

Na een Rolling Stone is nu ook een Beatle te zien in Pirates of the Caribbean. Paul McCartney heeft een rolletje in de nieuwste film in de reeks, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Dat meldt filmsite Deadline.

Rond McCartney is een extra scène geschreven, die is geschoten nadat de opnamen voor Dead Men Tell No Tales al achter de rug waren. Welke rol de Beatle vertolkt in de vijfde Pirates-film, is nog niet bekend. Er is nog genoeg tijd om de extra scène toe te voegen aan de film; Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales wordt pas in mei 2017 in de bioscopen verwacht.

Voor de film kroop Johnny Depp weer in de huid van kapitein Jack Sparrow. Geoffrey Rush is opnieuw te zien als Barbosa en Orlando Bloom keert terug als Will Turner. Ook Javier Bardem, Brenton Thwaites en Kaya Scodelario zijn te zien in de film.

Rolling Stone Keith Richards speelde in Pirates of the Caribbean: At World's End uit 2007 en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides uit 2011. In beide films nam de gitarist de rol van kapitein Teague, Jack Sparrows vader, voor zijn rekening.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!