Jet van Nieuwkerk maakt tv-debuut

01 juni 2017 18:37

Schrijfster Jet van Nieuwkerk debuteert als televisiepresentatrice in de achtdelige serie Foodmakers die RTL4 vanaf zondagochtend (11.00 uur) uitzendt. Jet doet in Foodmakers wekelijks verslag van de laatste ontwikkelingen in de agrarische sector en nieuwe producten en trends.

''Foodmakers is een programma dat laat zien waar ons voedsel vandaan komt en hoeveel werk er voor nodig is voordat het eten op je bordje ligt, maar vooral gaat het over de vraag hoeveel ambacht er nog bestaat in Nederland'', zegt Jet, die eerder dit jaar haar tweede boek (Tips van Jet) uitbracht . ''Voor mij betekent een gezond en bewust leven, waar ik ook boeken over schrijf, voornamelijk wéten wat je eet."

"De boeren die ik interview leven voor hun vak, zijn enorm zorgvuldig, werken keihard en zorgen ervoor dat hun product op z'n lekkerst in de supermarkt terecht komt'', vervolgt de dochter van Matthijs van Nieuwkerk. ''Het zou leuk zijn als de kijker zich meteen het verhaal van die leuke boer van Foodmakers herinnert wanneer hij of zij de tomaten uit Nederland in de schappen ziet liggen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!