Gekkenhuis bij opening patatzaak Lil' Kleine

21 juli 2017 16:43

Het is een gekkenhuis bij de nieuwe patatzaak die rapper Lil' Kleine vrijdagmiddag in het centrum van Amsterdam opende met zijn beste vriend Daniel Lam.

De eerste fans stonden al om tien uur aan de deur van De Belg in de Regulierbreestraat. De rapper komt door de lange rijen fans nauwelijks toe aan het bakken van patatjes.

Thumbnail

Jorik Scholten alias Lil' Kleine is met zijn goede vriend mede-eigenaar van de zaak. ''Frietjes is een mooie business, ik hou sowieso van business'', zegt de artiest tegen ANP Video. De Belg is dertig jaar geleden opgezet door wijlen Rijk Lam, de vader van Daniel. Na zijn overlijden in 2009 is de zaak enige tijd gerund door anderen, maar Daniel vatte twee jaar geleden het plan op de zaak weer in eigen hand te nemen. Hij verbouwde eigenhandig de zaak en betrok Jorik bij het project.

Thumbnail

Vrijdagmiddag was de officiële opening. Lil' Kleine overhandigde de eerste zak friet met mayonaise aan Leena Mononen, de moeder van Daniel. "Ik doe het samen met mijn allerbeste vriend. We doen het voor zijn vader die overleden is en die de zaak al dertig jaar geleden heeft opgericht. Om de zaak nog groter te maken. En we willen de beste patatzaak worden van heel Nederland. Ik zou het alleen doen als ik het gevoel heb dat het gaat lukken en dat gevoel heb ik wel bij deze patatzaak, de Belg'', zegt Jorik.

Thumbnail

Thumbnail

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!