Timor Steffens geblesseerd op filmset

24 mei 2017 12:07

Danser Timor Steffens is woensdag geblesseerd geraakt op de filmset van de Nederlandse bioscoopfilm Shake it Off. Hij is naar het ziekenhuis voor medisch onderzoek zegt een woordvoerster van AM Pictures.

Op beelden op de website van het AD is te zien dat Steffens emotioneel reageerde op de blessure. "Het is helemaal klaar. Het is mijn achillespees. Nee! Alles is voor niets geweest! Ik ben niet relaxed, ik heb alles voor niets gedaan'', riep hij. De opnames zijn volgens de woordvoerster even stilgelegd. In overleg met Timor is besloten de opnames van woensdag te hervatten zonder Timor. De productie gaat nu de scènes draaien waar Timors personage niet in zit. Met Timor gaat het naar omstandigheden goed, zegt de woordvoerster.

Timo Steffens maakt zijn acteerdebuut in Shake it Off. Zijn tegenspeelster is Robin Martens, vooral bekend van haar rol in de soap GTST. Shake it Off vertelt over een jonge vrouw uit een klein dorp (Martens) die ervan droomt aangenomen te worden op de internationale dansacademie in Rotterdam. Dat lukt haar, maar het échte leven in de grote stad valt haar rauw op haar dak. Ze moet elke dag knokken om zichzelf te bewijzen.

Shake it Off moet dit najaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!