Michael Lohan wil ouderlijk gezag terug

21 december 2015 21:40

Michael Lohan wil er alles aan doen om het ouderlijk gezag over zijn twee kinderen Landon (2) en de elf maanden oude Logan terug te krijgen. Dit vertelde hij maandag aan Page Six, kort nadat hij zichzelf vrijwillig bij het politiebureau in Florida had gemeld voor een verhoor over de mishandeling van Kate Major, met wie hij nog getrouwd is.

''Ik zal de kinderen terugkrijgen'', zei Michael strijdvaardig. ''De kinderen zijn nu bij mijn moeder en ik krijg de gelegenheid ze met Kerstmis te zien." Begin november werden de kinderen van Michael en Kate uit huis geplaatst, een week nadat er een filmpje was opgedoken van een ruzie tussen de ouders. Een rechter besloot dat ze niet langer het ouderlijk gezag over hun kinderen hadden.

Volgens Page Six heeft de 55-jarige Michael maandag twaalf uur in een politiecel doorgebracht nadat hij zichzelf had gemeld bij het politiebureau. Zijn ex Kate Major, die aangifte tegen hem heeft gedaan van mishandeling, is volgens Page Six terug in de afkickkliniek in Californië waar ze eerder dit jaar ook verbleef.

Bloedneus

Michael legt in het artikel ook uit wat er is gebeurd tijdens de ruzie met Kate in oktober. ''Ik kwam thuis en zij was onder invloed. We begonnen naar elkaar te schreeuwen. Zij krabde in mijn gezicht. Ik had een bloedneus en begon naar haar te schreeuwen. Dat ging zij opnemen, maar ik heb haar niet aangeraakt. Ik heb niets gedaan."

''Ik verwacht Kate tijdens de feestdagen niet te zien'', zegt Michael. ''Ze wil in Californië blijven. Haar behandeling duurt tot de 27e en Logan wordt op de 31e een jaar oud. Dit jaar wil ze wegblijven tijdens oud en nieuw in plaats van thuis zijn bij haar zoon."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!